Værd at vide om vores gardiner

Vores unikke Curtain-kvalitet

For os er det allervigtigste, at kvaliteten er i orden. Du skal kunne se, at dine nye gardiner er fra Curtain, og at vi har gjort os umage, når vi har skræddersyet dine nye gardiner. Det betyder blandt andet, at vores gardinkollektioner er nøje udvalgt blandt flere tusinde tekstiler, hvor vi har lagt fokus på høj lysægthed, et flot fald i stoffet og et smukt look, der holder i mange år.

Derudover holder vi til på systuen i Vejle, hvor mere end 25 dygtige tekstilspecialister hver dag sidder og syer gardiner med utroligt høj præcision og kvalitetskrav til landets førende institutioner, virksomheder og private. Vi har prioriteret at skræddersy gardinerne i Danmark, fordi det giver os mulighed for at kvalitetstjekke alle gardiner, vi sender afsted - og selvfølgelig fordi vi kan se, at det bare er bedre kvalitet.

Faste priser og fuld transparens

Vi ved godt, at det kan være noget af en jungle at skulle købe nye gardiner i en verden af rabatter, tillæg og kompliceret fagsprog – og netop dét har vi valgt at gøre op med. Vi kører nemlig med faste lave priser året rundt, hvorfor du er sikker på, at du altid køber vores gardiner til den reelle pris og dermed ikke skal vente på den næste rabatkode rundt om hjørnet.
Det betyder, at du har fuld transparens og at du altid kan gå ind på de forskellige kollektioner og se vores faste lave priser. Vi håber, at det giver dig mere tryghed, når du skal have nye gardiner.

Alle vores priser inkluderer alt, du skal bruge til dine nye gardiner. Når du beregner prisen på hjemmesiden, er prisen derfor altid inklusiv levering, skinner, hægter, glidere, beslag og alt andet, du skal bruge til at få vores smukke gardiner.

Gardiner efter mål, køb gardiner, gardiner på mål, gardiner specialmål, skræddersyede gardiner

Gardinskinner fra Stilling®

Vores gardinskinner laves af vores gode samarbejdspartnere og førende danske producent Stilling®, der producerer gardinskinner i den allerhøjeste kvalitet. Vi har prioriteret gardinskinner med et minimalt visuelt udtryk, et godt glid og let håndterbarhed, når gardinerne bruges. Gardinskinnerne laves i henholdsvis hvid, sort og messing, så du kan få lige præcis det udtryk, du ønsker.

Vores udvalgte skinneprofil fra Stilling, AP0520, er udført i mindst 75% genanvendt forbrugeraluminium og ekstruderet udelukkende ved brug af vedvarende energi, hvilket gør at den bærer Stillings SUSTAIN™ mærkning, ligesom den fremstår smuk og tidsløs. Hvis du har ønsker til andre skinner end vores standardskinne, er du altid velkommen til at kontakte hos herom – vi kan, som med gardinerne, skræddersy skinnen præcis efter dine ønsker og behov.

Gardiner efter mål, køb gardiner, gardiner på mål, gardiner specialmål, skræddersyede gardiner

Et unikt udtryk med waveglidere

Vi har valgt, at vores gardiner laves med waveglidere, som giver gardinerne de smukke og bløde bølger - faktisk kan gardinerne ikke trækkes flade, og de vil derfor altid have bølgerne, uanset om de er trukket for eller fra. Stilling® har udviklet ”Perfect Wave” systemet, som består af gardintilbehør, der skaber de flotteste wavegardiner. En vigtig del af dette er naturligvis wavegliderne, der sørger for at alle bølger i gardinet er jævne og ens.

Dette betyder også, at vi bruger omkring 80% mere stof end hvad den reelle skinnebredde er, da gardinerne ellers 'bare' ville være flade, når de er trukket for. Vi sørger naturligvis for at lægge stofmængden oveni i din ønskede skinnebredde, så det endelige look bliver præcis som det skal være.

Gardiner efter mål, køb gardiner, gardiner på mål, gardiner specialmål, skræddersyede gardiner

Vægbeslag til en elegant montering

Hvis du ønsker en vægmontering af dine gardiner, sender vi vægbeslag med hertil. Standardstørrelsen på vores vægbeslag er 7 cm, hvilket giver den nødvendige plads til bølgerne, når dine gardiner skal monteres på væggen. Hvis du ønsker en større afstand mellem din gardinskinne og væg, kan vi levere vægbeslag med en størrelse på op til 25 cm.

Alle vores vægbeslag kan leveres med diskrete dækkapper, der skjuler skruen og vægbeslaget. Bemærk, at dækkapperne leveres i samme farve som skinnen.

Gardiner efter mål, køb gardiner, gardiner på mål, gardiner specialmål, skræddersyede gardiner

Om vores bundsyninger

Det er vigtigt for os, at gardinerne har det pæneste fald. Derfor bruger vi også forskellige bundsyninger, som er tilpasset vores kollektioner. Vores lette kollektioner laves som udgangspunkt med blybånd i bunden, som giver mere tyngde til gardinerne og dermed skaber et pænere fald. Vores tunge kollektioner laves med bundsøm på 7 cm, som giver en flot afslutning på gardinet.

Hvis du ønsker en anden afslutning på dine gardiner, kan du altid skrive det, når du bestiller dine gardiner, og så sørger vi selvfølgelig for, at gardinerne får lige præcis den afslutning, du foretrækker.

Gardiner efter mål, køb gardiner, gardiner på mål, gardiner specialmål, skræddersyede gardiner

Om sammensyninger

Det kan være nødvendigt for os at lave sammensyninger på nogle af vores kollektioner. Vores lette kollektioner kan laves uden sammensyninger, hvis gardinhøjden er under 300 cm. Vores tunge kollektioner vil have sammensyninger, som vi laver vertikalt i gardinernes bagfold for hver ca 140 cm stof. Sammensyningen er diskret og påvirker ikke gardinernes udtryk.

Gardiner efter mål, køb gardiner, gardiner på mål, gardiner specialmål, skræddersyede gardiner

Opmåling og tekstilvalg

Det skal være nemt at bestille nye gardiner. Derfor har vi også prøvet at gøre vejen fra idé til virkelighed så kort som mulig. Når du skal vælge dit tekstil til dine nye gardiner, kan du gå på opdagelse blandt vores kollektioner, så du er sikker på at finde det tekstil, der passer til dine behov. Hvis du ikke kan beslutte dig for den rigtige kollektion eller farve, kan du altid bestille gratis stofprøver, som vi sender hjem til dig - så kan du både se og mærke kvaliteten i dine omgivelser.

Du er også meget velkommen i vores showroom i Vejle, hvor vores kollektioner hænger, så du virkelig kan få en fornemmelse af vores fine kollektioner. Ligeledes kommer vi også meget gerne gratis på besøg hos dig, hvor vi har alle kollektioner og farver med. Når vi er på besøg hos dig, står vi typisk også for opmålingen.

Du kan også meget nemt måle op til dine gardiner selv. Så følger du bare vores vejledning, der trygt hjælper dig igennem processen, så du er helt sikker på, at du har målt rigtigt op - og ellers sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe med vejledning og gode råd.

Gardiner efter mål, køb gardiner, gardiner på mål, gardiner specialmål, skræddersyede gardiner

En tryg levering og montering

Når du bestiller dine nye gardiner, kan du enten vælge at montere gardinerne selv eller få os til at montere gardinerne. Det vigtigste for os er, at du er i trygge hænder, uanset du monterer dine gardiner selv eller ej.

Hvis du selv ønsker at montere dine gardiner, vil du få tilsendt gardinerne og skinnerne i to separate pakker. Det skyldes, at vi sender skinnerne med Danske Fragtmænd, mens gardinerne sendes med GLS. Vi har nemlig erfaret, at det er på den måde, dine nye gardiner og skinner er i bedst hænder. Når du modtager gardinerne, får du også en monteringsvejledning, så du nemt og hurtigt kan montere dine nye gardiner selv - og husk, at vi altid har gratis levering.

Hvis du ønsker, at vi monterer dine nye gardiner, vil vi typisk række ud til dig omkring en uges tid før gardinerne er klar. Så kan vi koordinere et tidspunkt for montering, der passer dig bedst. Typisk vil vi have både skinner og gardiner med, når vi kommer og monterer, men enkelte gange kan det være nødvendigt for os at sende skinnerne afsted på forhånd. Vi laver en professionel montering og tager først afsted, når vi har kvalitetstjekket alle gardiner, skinner og monteringer.

Gardiner efter mål, køb gardiner, gardiner på mål, gardiner specialmål, skræddersyede gardiner