Vi gør det nemt, hurtigt og enkelt.

Rejsen fra drøm til virkelighed er kortere, end du tror. Følg vores simple skridt og kom sikkert i mål.


Vi ved godt, at vi er anderledes...

... Og vi håber også, at du allerede har opdaget det. Vi har nemlig gjort det nemmere end nogensinde før at bestille gardiner, hynder og tæpper - og det er endda uden, du skal besøge os i en fysisk butik. Vi har nænsomt udvalgt materialer af den bedste kvalitet, som vi skræddersyr på vores danske systue og sender direkte hjem til dig. Du skal bare følge vores simple trin herunder, og så lover vi, at kvaliteten er til at se og mærke.

Gardiner

1. Overvej funktionen

Du kan først overveje, hvad dine gardiner skal kunne. Gardiner laves til mange formål, og deres funktion kan variere meget. Det kan være, at du har brug for lette gardiner til at tage de værste solstråler, eller at du har brug for tunge gardiner til soveværelset. Det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser.

2. Lad dig inspirere

Når du er kommet lidt nærmere på dit formål med gardinerne, kan du få inspiration fra alle de løsninger, vi har lavet gennem tiden. Vi har lagt en del løsninger op på Instagram, ligesom vi har samlet lidt billeder og historier fra vores kunder her på hjemmesiden. Du kan både hoppe ind og se en række billeder i vores Lookbook, eller du kan fordybe dig i vores Stories.

3. Mærk kvaliteten

Hvis du overvejer nogle forskellige farver og materialer, kan du altid bestille gratis stofprøver og få dem sendt direkte hjem til dig. Det kan give dig en god idé om, hvordan materialet og farven ser ud, når stofprøven kan ses og mærkes i dine omgivelser. Når du først har modtaget stofprøven, er du heller ikke i tvivl om, at vores materialer er nøje udvalgt.

4. Mål op til dine gardiner

Det kan være lidt grænseoverskridende at måle op til gardiner. Mange tror, at opmålingen er besværlig, og de er nervøse for, at de måler forkert. Men det er faktisk meget nemmere, end man lige skulle tro, og vi har selvfølgelig lavet en guide, så du trygt kan måle op til dine gardiner. Hvis du skal have gardiner til et helt hus, kan du altid tage fat i os - så skal vi nok komme og gøre det for dig!

5. Bestil på hjemmesiden

Du er nu klar til at bestille dine gardiner. Det er heldigvis nemt, og du bestiller bare direkte på hjemmesiden. Der er ingen skjulte omkostninger, og den pris, som beregneren viser dig, er inklusive alt - det betyder altså, at du ikke skal betale for fragt, gardinskinner eller noget andet - vi påtager os nemlig alt bøvl, så du kun skal bekymre dig om dine nye gardiner.

6. Glæd dig!

Nu har du gjort, hvad du skulle i denne omgang. Så snart vi modtager din bestilling, begynder vi at gøre klar til at sy dine gardiner. Vi skræddersyr gardinerne på systuen i Vejle og gør dem klar, så de er lige til at montere hjemme hos dig. Vi sender gardinerne og skinnerne sammen hjem til dig, og vi holder dig selvfølgelig opdateret løbende. Det plejer at tage os 3-4 uger, fra vi har modtaget din bestilling, til vi har syet gardinerne.

7. Montering af gardinerne

Når du har modtaget gardinerne, er du klar til at montere dem. Det er meget nemmere, end man lige skulle tro, og vi har selvfølgelig lavet en monteringsvejledning, som trygt vejleder dig gennem monteringen - så er du nemlig helt sikker på, at det bliver præcis, som du har ønsket det. Hvis du ikke har mod på at montere selv, kan du altid tilvælge montering af os, når du bestiller dine gardiner.

8. Nyd gardinerne

Du er nu kommet trygt i mål med dine nye gardiner. Vi håber, at du kommer til at nyde gardinerne i mange år frem, uanset om de er til køkkenet eller kontoret. Du har valgt at prioritere kvalitet og det gode danske håndværk, da du bestilte dine gardiner hos os - og det lover vi, at du kommer til at kunne både se og mærke i mange år endnu. Vi ved nemlig, at vores nøje udvalgte materialer og danske systue er det bedste, du overhovedet kan få. Så herfra skal der lyde et stort tillykke med dine nye gardiner.


Hynder

1. Overvej funktionen

Hynder kan bruges til mange formål, og det kan først være en god idé at overveje, hvad dine hynder skal kunne. Hvis hynderne skal bruges til en alkove, kan det være en god idé at kontakte os for at høre om muligheder for stof, mens en hynde til en bænk eller et sansevindue typisk laves i læder.

2. Lad dig inspirere

Når du er kommet lidt nærmere på dit formål med hynden, kan du få inspiration fra alle de løsninger, vi har lavet gennem tiden. Vi har lagt en del løsninger op på Instagram, ligesom vi har samlet lidt billeder og historier fra vores kunder her på hjemmesiden. Du kan både hoppe ind og se en række billeder i vores Lookbook, eller du kan fordybe dig i vores Stories.

3. Mærk kvaliteten

Vores læder leveres af Sørensen Læder, og vi har nøje udvalgt deres læder, fordi de har det bedste læder på markedet. Det er muligt at få ægte læder og beskyttet læder, som er til to forskellige formål. Du kan altid bestille gratis prøver og få lov til at se og mærke den unikke kvalitet, som vi tilbyder - det er ofte en rigtig god idé at se farverne hjemme i dit eget lys.

4. Mål op til din hynde

Du er nu klar til at måle op til din hynde. Det er heldigvis super nemt, men derfor er der stadig nogle gode råd. Det er generelt den bedste idé at runde ned til nærmeste cm, så du undgår, at din hynde bliver for dyb. Så kan den nemlig stikke ud over kanten af bænken, og det kan hurtigt komme til at se dumt ud. Hynderne laves altid i en højde på 5 cm.

5. Bestil på hjemmesiden

Du er nu klar til at bestille din hynde. Det er heldigvis nemt, og du bestiller bare direkte på hjemmesiden. Der er ingen skjulte omkostninger, og den pris, som beregneren viser dig, er inklusive alt - det betyder altså, at du ikke skal betale for fragt eller andre trælse ting - vi påtager os nemlig alt bøvl, så du kun skal bekymre dig om din nye hynde.

6. Glæd dig!

Nu har du gjort, hvad du skulle i denne omgang. Så snart vi modtager din bestilling, begynder vi at gøre klar til at sy din hynde. Vi skræddersyr hynden på systuen i Vejle og gør den klar, så den er lige til at lægge på plads hjemme hos dig. Vi knokler selvfølgelig på højtryk på systuen, og derfor kan du også forvente, at din nye hynde er klar allerede efter 3-4 uger.

7. Modtagelse af hynden

Vi sender hynden direkte hjem til dig med GLS. Så slipper du nemlig for at skulle hente den ved en pakkeshop eller gøre andet arbejde. Når du har modtaget hynden, er den klar til at blive lagt på plads. Vi kontrollerer altid alle hynder inden afsendelse, men du må altid gerne tjekke, om hynden lever op til dine ønsker. Her skal vi selvfølgelig sige, at ægte læder altid vil have forskellige mærker og små pletter. Det er bare spor fra dyrenes liv, og det giver en hel del charme til hynden, som udvikler sig over tid.

8. Nyd hynden

Du er nu kommet trygt i mål med din nye hynde. Vi håber, at du kommer til at nyde hynden i mange år frem, uanset om den er til køkkenet eller kontoret. Du har valgt at prioritere kvalitet og det gode danske håndværk, da du bestilte din hynde hos os - og det lover vi, at du kommer til at kunne både se og mærke i mange år endnu. Vi ved nemlig, at vores nøje udvalgte materialer og danske systue er det bedste, du overhovedet kan få. Så herfra skal der lyde et stort tillykke med din nye hynde.


Tæpper

1. Overvej funktionen

Du skal først overveje, hvad du ønsker dig af dit tæppe. Vi forhandler fire typer tæpper, og de har alle forskellige blødheder og udtryk. Det kan være, at du ønsker et hyggetæppe til stuen, som skal være så blødt som muligt, eller at du ønsker dig et mere stringent tæppe til gangen eller køkkenet. Vi har heldigvis tæpper til alle formål.

2. Lad dig inspirere

Når du er kommet lidt nærmere på dit formål med tæppet, kan du få inspiration fra alle de løsninger, vi har lavet gennem tiden. Vi har lagt en del løsninger op på Instagram, ligesom vi har samlet lidt billeder og historier fra vores kunder her på hjemmesiden. Du kan både hoppe ind og se en række billeder i vores Lookbook, eller du kan fordybe dig i vores Stories.

3. Mærk kvaliteten

Hvis du overvejer nogle forskellige farver og typer, kan du altid bestille gratis tæppeprøverog få dem sendt direkte hjem til dig. Det kan give dig en god idé om, hvordan materialet og farven ser ud, når tæppeprøven kan ses og mærkes i dine omgivelser. Når du først har modtaget tæppeprøven, er du heller ikke i tvivl om, at vores materialer er nøje udvalgt.

4. Mål op til dit tæppe

Fordelen ved, at vi laver tæpperne på specialmål er, at du kan få tæppet i lige netop dén størrelse, som passer hjem til dig. Med andre ord er det ikke sikkert, at et tæppe på 240x160 passer hjem i din stue. Gør derfor dig selv den tjeneste at måle op, så tæppet passer perfekt hjem til dig - du måler bare din ønskede længde og bredde, og så er du klar til at bestille et nyt tæppe!

5. Bestil på hjemmesiden

Du er nu klar til at bestille dit tæppe. Det er heldigvis nemt, og du bestiller bare direkte på hjemmesiden. Der er ingen skjulte omkostninger, og den pris, som beregneren viser dig, er inklusive alt - det betyder altså, at du ikke skal betale for fragt eller noget andet - vi påtager os nemlig alt bøvl, så du kun skal bekymre dig om dit nye tæppe.

6. Glæd dig!

Nu har du gjort, hvad du skulle i denne omgang. Så snart vi modtager din bestilling, begynder vi at lave tæppet. Vi arbejder selvfølgelig på højtryk for at få det sendt til dig så hurtigt som muligt, men du kan godt forvente, at der går 3-4 uger, før tæppet lander hjemme hod dig. I mellemtiden kan du gå og glæde dig til, at du får et fantastisk tæppe lavet lige præcis til dit hjem.

7. Montering af tæppet

Tæppet sendes direkte hjem til dig, og det kommer med en fragtmand fra UPS. Vi har givet ham dit telefonnummer, så han kan ringe til dig, hvis du ikke er hjemme, så du ikke skal bekymre dig om, at han bare lægger tæppet og kører igen. Tæppet er klar til brug med det samme, men det kan være en god idé at give det en tur med støvsugeren, så løkkerne rejser sig flottest muligt.

8. Nyd tæppet

Du er nu kommet trygt i mål med dit nye tæppe. Vi håber, at du kommer til at nyde tæppeti mange år frem, uanset om det er til stuen eller gangen. Du valgte at prioritere kvalitet, da du bestilte dit tæppe hos os - og det lover vi, at du kommer til at kunne både se og mærke i mange år endnu. Vi ved nemlig, at vores nøje udvalgte tæpper er de bedste, du overhovedet kan få - og så er de endda lavet efter dine mål. Så herfra skal der lyde et stort tillykke med dit nye tæppe.

Vi gør det nemt, hurtigt og enkelt.

Rejsen fra drøm til virkelighed er kortere, end du tror. Følg vores simple skridt og kom sikkert i mål.

Vi ved godt, at vi er anderledes...

... Og vi håber også, at du allerede har opdaget det. Vi har nemlig gjort det nemmere end nogensinde før at bestille gardiner, hynder og tæpper - og det er endda uden, du skal besøge os i en fysisk butik. Vi har nænsomt udvalgt materialer af den bedste kvalitet, som vi skræddersyr på vores danske systue og sender direkte hjem til dig. Du skal bare følge vores simple trin herunder, og så lover vi, at kvaliteten er til at se og mærke.


Gardiner

1. Overvej funktionen

Du kan først overveje, hvad dine gardiner skal kunne. Gardiner laves til mange formål, og deres funktion kan variere meget. Det kan være, at du har brug for lette gardiner til at tage de værste solstråler, eller at du har brug for tunge gardiner til soveværelset. Det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser.

2. Lad dig inspirere

Når du er kommet lidt nærmere på dit formål med gardinerne, kan du få inspiration fra alle de løsninger, vi har lavet gennem tiden. Vi har lagt en del løsninger op på Instagram, ligesom vi har samlet lidt billeder og historier fra vores kunder her på hjemmesiden. Du kan både hoppe ind og se en række billeder i vores Lookbook, eller du kan fordybe dig i vores Stories.

3. Mærk kvaliteten

Hvis du overvejer nogle forskellige farver og materialer, kan du altid bestille gratis stofprøver og få dem sendt direkte hjem til dig. Det kan give dig en god idé om, hvordan materialet og farven ser ud, når stofprøven kan ses og mærkes i dine omgivelser. Når du først har modtaget stofprøven, er du heller ikke i tvivl om, at vores materialer er nøje udvalgt.

4. Mål op til dine gardiner

Det kan være lidt grænseoverskridende at måle op til gardiner. Mange tror, at opmålingen er besværlig, og de er nervøse for, at de måler forkert. Men det er faktisk meget nemmere, end man lige skulle tro, og vi har selvfølgelig lavet en guide, så du trygt kan måle op til dine gardiner. Hvis du skal have gardiner til et helt hus, kan du altid tage fat i os - så skal vi nok komme og gøre det for dig!

5. Bestil på hjemmesiden

Du er nu klar til at bestille dine gardiner. Det er heldigvis nemt, og du bestiller bare direkte på hjemmesiden. Der er ingen skjulte omkostninger, og den pris, som beregneren viser dig, er inklusive alt - det betyder altså, at du ikke skal betale for fragt, gardinskinner eller noget andet - vi påtager os nemlig alt bøvl, så du kun skal bekymre dig om dine nye gardiner.

6. Glæd dig!

Nu har du gjort, hvad du skulle i denne omgang. Så snart vi modtager din bestilling, begynder vi at gøre klar til at sy dine gardiner. Vi skræddersyr gardinerne på systuen i Vejle og gør dem klar, så de er lige til at montere hjemme hos dig. Vi sender gardinerne og skinnerne sammen hjem til dig, og vi holder dig selvfølgelig opdateret løbende. Det plejer at tage os 3-4 uger, fra vi har modtaget din bestilling, til vi har syet gardinerne.

7. Montering af gardinerne

Når du har modtaget gardinerne, er du klar til at montere dem. Det er meget nemmere, end man lige skulle tro, og vi har selvfølgelig lavet en monteringsvejledning, som trygt vejleder dig gennem monteringen - så er du nemlig helt sikker på, at det bliver præcis, som du har ønsket det. Hvis du ikke har mod på at montere selv, kan du altid tilvælge montering af os, når du bestiller dine gardiner.

8. Nyd gardinerne

Du er nu kommet trygt i mål med dine nye gardiner. Vi håber, at du kommer til at nyde gardinerne i mange år frem, uanset om de er til køkkenet eller kontoret. Du har valgt at prioritere kvalitet og det gode danske håndværk, da du bestilte dine gardiner hos os - og det lover vi, at du kommer til at kunne både se og mærke i mange år endnu. Vi ved nemlig, at vores nøje udvalgte materialer og danske systue er det bedste, du overhovedet kan få. Så herfra skal der lyde et stort tillykke med dine nye gardiner.


Hynder

1. Overvej funktionen

Hynder kan bruges til mange formål, og det kan først være en god idé at overveje, hvad dine hynder skal kunne. Hvis hynderne skal bruges til en alkove, kan det være en god idé at kontakte os for at høre om muligheder for stof, mens en hynde til en bænk eller et sansevindue typisk laves i læder.

2. Lad dig inspirere

Når du er kommet lidt nærmere på dit formål med hynden, kan du få inspiration fra alle de løsninger, vi har lavet gennem tiden. Vi har lagt en del løsninger op på Instagram, ligesom vi har samlet lidt billeder og historier fra vores kunder her på hjemmesiden. Du kan både hoppe ind og se en række billeder i vores Lookbook, eller du kan fordybe dig i vores Stories.

3. Mærk kvaliteten

Vores læder leveres af Sørensen Læder, og vi har nøje udvalgt deres læder, fordi de har det bedste læder på markedet. Det er muligt at få ægte læder og beskyttet læder, som er til to forskellige formål. Du kan altid bestille gratis prøver og få lov til at se og mærke den unikke kvalitet, som vi tilbyder - det er ofte en rigtig god idé at se farverne hjemme i dit eget lys.

4. Mål op til din hynde

Du er nu klar til at måle op til din hynde. Det er heldigvis super nemt, men derfor er der stadig nogle gode råd. Det er generelt den bedste idé at runde ned til nærmeste cm, så du undgår, at din hynde bliver for dyb. Så kan den nemlig stikke ud over kanten af bænken, og det kan hurtigt komme til at se dumt ud. Hynderne laves altid i en højde på 5 cm.

5. Bestil på hjemmesiden

Du er nu klar til at bestille din hynde. Det er heldigvis nemt, og du bestiller bare direkte på hjemmesiden. Der er ingen skjulte omkostninger, og den pris, som beregneren viser dig, er inklusive alt - det betyder altså, at du ikke skal betale for fragt eller andre trælse ting - vi påtager os nemlig alt bøvl, så du kun skal bekymre dig om din nye hynde.

6. Glæd dig!

Nu har du gjort, hvad du skulle i denne omgang. Så snart vi modtager din bestilling, begynder vi at gøre klar til at sy din hynde. Vi skræddersyr hynden på systuen i Vejle og gør den klar, så den er lige til at lægge på plads hjemme hos dig. Vi knokler selvfølgelig på højtryk på systuen, og derfor kan du også forvente, at din nye hynde er klar allerede efter 3-4 uger.

7. Modtagelse af hynden

Vi sender hynden direkte hjem til dig med GLS. Så slipper du nemlig for at skulle hente den ved en pakkeshop eller gøre andet arbejde. Når du har modtaget hynden, er den klar til at blive lagt på plads. Vi kontrollerer altid alle hynder inden afsendelse, men du må altid gerne tjekke, om hynden lever op til dine ønsker. Her skal vi selvfølgelig sige, at ægte læder altid vil have forskellige mærker og små pletter. Det er bare spor fra dyrenes liv, og det giver en hel del charme til hynden, som udvikler sig over tid.

8. Nyd hynden

Du er nu kommet trygt i mål med din nye hynde. Vi håber, at du kommer til at nyde hynden i mange år frem, uanset om den er til køkkenet eller kontoret. Du har valgt at prioritere kvalitet og det gode danske håndværk, da du bestilte din hynde hos os - og det lover vi, at du kommer til at kunne både se og mærke i mange år endnu. Vi ved nemlig, at vores nøje udvalgte materialer og danske systue er det bedste, du overhovedet kan få. Så herfra skal der lyde et stort tillykke med din nye hynde.


Tæpper

1. Overvej funktionen

Du skal først overveje, hvad du ønsker dig af dit tæppe. Vi forhandler fire typer tæpper, og de har alle forskellige blødheder og udtryk. Det kan være, at du ønsker et hyggetæppe til stuen, som skal være så blødt som muligt, eller at du ønsker dig et mere stringent tæppe til gangen eller køkkenet. Vi har heldigvis tæpper til alle formål.

2. Lad dig inspirere

Når du er kommet lidt nærmere på dit formål med tæppet, kan du få inspiration fra alle de løsninger, vi har lavet gennem tiden. Vi har lagt en del løsninger op på Instagram, ligesom vi har samlet lidt billeder og historier fra vores kunder her på hjemmesiden. Du kan både hoppe ind og se en række billeder i vores Lookbook, eller du kan fordybe dig i vores Stories.

3. Mærk kvaliteten

Hvis du overvejer nogle forskellige farver og typer, kan du altid bestille gratis tæppeprøverog få dem sendt direkte hjem til dig. Det kan give dig en god idé om, hvordan materialet og farven ser ud, når tæppeprøven kan ses og mærkes i dine omgivelser. Når du først har modtaget tæppeprøven, er du heller ikke i tvivl om, at vores materialer er nøje udvalgt.

4. Mål op til dit tæppe

Fordelen ved, at vi laver tæpperne på specialmål er, at du kan få tæppet i lige netop dén størrelse, som passer hjem til dig. Med andre ord er det ikke sikkert, at et tæppe på 240x160 passer hjem i din stue. Gør derfor dig selv den tjeneste at måle op, så tæppet passer perfekt hjem til dig - du måler bare din ønskede længde og bredde, og så er du klar til at bestille et nyt tæppe!

5. Bestil på hjemmesiden

Du er nu klar til at bestille dit tæppe. Det er heldigvis nemt, og du bestiller bare direkte på hjemmesiden. Der er ingen skjulte omkostninger, og den pris, som beregneren viser dig, er inklusive alt - det betyder altså, at du ikke skal betale for fragt eller noget andet - vi påtager os nemlig alt bøvl, så du kun skal bekymre dig om dit nye tæppe.

6. Glæd dig!

Nu har du gjort, hvad du skulle i denne omgang. Så snart vi modtager din bestilling, begynder vi at lave tæppet. Vi arbejder selvfølgelig på højtryk for at få det sendt til dig så hurtigt som muligt, men du kan godt forvente, at der går 3-4 uger, før tæppet lander hjemme hod dig. I mellemtiden kan du gå og glæde dig til, at du får et fantastisk tæppe lavet lige præcis til dit hjem.

7. Montering af tæppet

Tæppet sendes direkte hjem til dig, og det kommer med en fragtmand fra UPS. Vi har givet ham dit telefonnummer, så han kan ringe til dig, hvis du ikke er hjemme, så du ikke skal bekymre dig om, at han bare lægger tæppet og kører igen. Tæppet er klar til brug med det samme, men det kan være en god idé at give det en tur med støvsugeren, så løkkerne rejser sig flottest muligt.

8. Nyd tæppet

Du er nu kommet trygt i mål med dit nye tæppe. Vi håber, at du kommer til at nyde tæppeti mange år frem, uanset om det er til stuen eller gangen. Du valgte at prioritere kvalitet, da du bestilte dit tæppe hos os - og det lover vi, at du kommer til at kunne både se og mærke i mange år endnu. Vi ved nemlig, at vores nøje udvalgte tæpper er de bedste, du overhovedet kan få - og så er de endda lavet efter dine mål. Så herfra skal der lyde et stort tillykke med dit nye tæppe.