Tæpper

Den tyske familievirksomhed JAB, grundlagt af Josef Anstoetz Bielefeld, der har solgt kvalitets-tekstiler siden 1946, er producenten bag vores fire smukke tæppekollektioner: Savanna, Legend, Champ og Pearl. JAB tilbyder topkvalitets gulvtæpper, med mulighed for specialmål ned til den sidste centimeter, således du kan få lige det tæppe, der passer til dig og dine behov.

Vores tæpper hjælper på akustikken i hjemmet. Især Savanna-kollektionen har en stor effekt på akustikken.

Vores tæpper hjælper med at sikre et godt indeklima, så luften føles mere frisk i hjemmet.

Vores tæpper skaber en helt unik stemning. Hyggen spreder sig bedre med bløde og lækre tæpper!

Gardiner har en betydelig effekt på akustikken i hjemmet. Lyden i hjemmet nærmest forvandles.

Gardiner holder på varmen om vinteren og holder varmen ude om sommeren, når de er trukket for.

Vores gardiner skaber et godt indeklima og er gode ved klimaet. Hele vores produktion er nemlig i Danmark!


Gardiner på specialmål, gratis stofprøver, skræddersyede gardiner, hynder og tæpper

Champ

Champ-serien består af korthårede tæpper i 100% polyester. Disse er både allergivenlige og produceret uden skadelige stoffer. Champ er på trods af sine korte hår et fantastisk blødt og lækkert tæppe - her er der virkelig mulighed for at få et skønt tæppe til en god pris!

Priser fra 495 kr pr. kvadratmeter


Gardiner på specialmål, gratis stofprøver, skræddersyede gardiner, hynder og tæpper

Pearl

Pearl-serien består af bløde løkker i 100% polyester. Disse er både allergivenlige og produceret uden skadelige stoffer. Tæppet har fået navnet efter alle dets løkker, der ligner små perler, og tæppet føles helt fantastisk. Tæpper fra Pearl-serien er oplagte i entréen, køkkenet og gangen.

Priser fra 645 kr pr. kvadratmeter


Gardiner på specialmål, gratis stofprøver, skræddersyede gardiner, hynder og tæpper

Legend

Legend-serien består af tæpper produceret i 100% polyamid, der både er allergivenlige og uden skadelige stoffer. Tæppet er korthåret, og føles tæt og blødt. Tæppets kvalitet mærkes meget tydeligt, og det er en fantastisk oplevelse at mærke tæppet med sine egne hænder og fødder.

Priser fra 895 kr pr. kvadratmeter


Gardiner på specialmål, gratis stofprøver, skræddersyede gardiner, hynder og tæpper

Savanna

Savanna-serien består af langhårede tæpper i 100% polyamid. Disse er både allergivenlige og produceret uden skadelige stoffer. De længere hår giver tæppet et let og blødt udtryk, hvor den høje kvalitet tydeligt kommer frem. Tæppet har en unik blødhed og føles utroligt lækkert.

Priser fra 995 kr pr. kvadratmeter


Hvorfor JAB?

Vores største styrke er vores høje kvalitet - derfor var der heller ingen tvivl, da vi valgte JAB som vores tæppeproducent. Vi fik lov til at mærke tæpperne, og derfra var vi solgt. Tæpperne er virkelig noget for sig selv!

Mærk selv!

Hvis du kunne tænke dig at mærke tæppernes enestående kvalitet og opleve de dybe farver i virkeligheden, kan du bestille gratis tæppeprøver. Det er utroligt nemt og helt gratis.


Brug for hjælp?