Tæppekollektioner.

Vi har æren af at forhandle tæpper fra den tyske familievirksomhed JAB Anstoetz, der har solgt kvalitetstekstiler siden 1946. Vi har nøje udvalgt vores fire smukke tæppekollektioner: Savanna, Legend, Silence og Stone, og for alle kollektionerne gælder det, at de kan laves på specialmål, så de passer til lige netop dit hjem. Udforsk vores kollektioner og byg dit eget tæppe herunder.

JAB Tæpper efter mål. Tæpper på specialmål. Bløde tæpper. Tæpper i høj kvalitet. Køb tæpper på specialmål. JAB Legend. JAB Savanna. JAB Pearl. JAB Champ

Legend

Tæppet er korthåret, og føles tæt og blødt. Tæppets kvalitet mærkes meget tydeligt, og det er en fantastisk oplevelse at mærke tæppet med sine egne hænder og fødder.

Fra 1.195 DKK pr. kvadratmeter

Tæpper på special, tæpper efter mål, bløde tæpper efter mål. JAB Legend. JAB Champ. JAB Savanna. JAB Pearl. JAB tæppe efter mål. JAB tæppe på specialmål. Bløde tæpper. Køb tæppe efter mål. JAB Champ

Silence

Silence er vores korthårede tæppe, der stadig er utroligt blødt og lækkert. Kollektionen er perfekt under spisebordet eller i gangen. Tæppets overflade har et flot og unikt farvespil.

Fra 1.095 DKK pr. kvadratmeter

Tæpper på special, tæpper efter mål, bløde tæpper efter mål. JAB Legend. JAB Champ. JAB Savanna. JAB Pearl. JAB tæppe efter mål. JAB tæppe på specialmål. Bløde tæpper. Køb tæppe efter mål. JAB Savanna

Savanna

De længere hår giver tæppet et let og blødt udtryk, hvor den høje kvalitet tydeligt kommer frem. Tæppet har en unik blødhed og føles utroligt lækkert.

Fra 1.295 DKK pr. kvadratmeter

Tæppe terrasse, tæpper til terrasse, tæppe på mål udendørs JAB Stone

Stone

Vores helt fantastiske og unikke udendørstæppe, der trækker hyggen fra stuen direkte ud på terrassen. Holder til al slags vejr og føles rustikt og lækkert.

Fra 995 DKK pr. kvadratmeter


Tæpper på special, tæpper efter mål, bløde tæpper efter mål. JAB Legend. JAB Champ. JAB Savanna. JAB Pearl. JAB tæppe efter mål. JAB tæppe på specialmål. Bløde tæpper. Køb tæppe efter mål.

JAB Savanna

Hvad skal jeg vælge?

Vi ved godt, at alle vores tæpper ser helt fantastiske ud - og det er jo selvfølgelig godt, men det kan gøre det lidt sværere at vælge dét tæppe, der passer bedst ind hjemme ved dig. Derfor har vi prøvet at hjælpe dig lidt på vej.

De blødeste tæpper er fra henholdsvis Legend- og Savanna-kollektioner, som er tæpper i den allerhøjeste kvalitet. Tæpperne er fantastiske under spisebordet eller i stuen - for de er simpelthen bare så bløde. Silence-tæppet er det praktiske og korthårede valg, der egner sig ekstra godt til børneværelser og under spisebordet. Stone-tæppet er perfekttil udendørs brug.

Hvis du selv ønsker at se og mærke forskellen, kan du bare hoppe ind og bestille nogle tæppeprøver - for det er helt gratis! Du kan også læse lidt om processen fra bestilling til levering.

Det kan være lidt af en jungle at vælge de rigtige gardiner, for der er heldigvis mange forskellige muligheder, og der er efterhånden lavet gardiner til ethvert formål. Selvom vi har prøvet at gøre processen så simpel som muligt, ved vi også godt, at det er en stor beslutning, når der skal købes nye gardiner.

Derfor har vi herunder lavet en kort lille vejledning, hvor der er oplistet nogle få kendetegn ved hvert materiale. På den måde kan du blive klogere på, hvad der passer ind hjemme hos dig. Derudover har vi indsat smutveje, så du hurtigt kan komme ind og læse om bestillingsprocessen, ligesom du kan bestille dine gratis stofprøver.

Vi ved godt, at alle vores tæpper ser helt fantastiske ud - og det er jo selvfølgelig godt, men det kan gøre det lidt sværere at vælge dét tæppe, der passer bedst ind hjemme ved dig. Derfor har vi prøvet at hjælpe dig lidt på vej.

De blødeste tæpper er fra henholdsvis Legend- og Savanna-kollektioner, som er tæpper i den allerhøjeste kvalitet. Tæpperne er fantastiske under spisebordet eller i stuen - for de er simpelthen bare så bløde. Champ-tæppet er det praktiske valg, der egner sig ekstra godt til børneværelser og steder, hvor der er risiko for at spilde på tæppet. Stone-tæppet er perfekt til udendørs brug.

Hvis du selv ønsker at se og mærke forskellen, kan du bare hoppe ind og bestille nogle tæppeprøver - for det er helt gratis! Du kan også læse lidt om processen fra bestilling til levering.


Vores tæpper hjælper på akustikken i hjemmet. Især Savanna-kollektionen har en stor effekt på akustikken.

Vores tæpper hjælper med at sikre et godt indeklima, så luften føles mere frisk i hjemmet.

Vores tæpper skaber en helt unik stemning. Hyggen spreder sig bedre med bløde og lækre tæpper!