Om os

Vores vision

Hos Curtain er kvalitet og personlige produkter i højsædet, når vi med vores danskproducerede gardiner og hynder indrammer stemninger i private hjem. Curtain er bygget op omkring passion for godt håndværk og en hurtig, let-overskuelig proces for vores kunder. Vi har prioriteret bekvemmelighed og overskuelighed for vores kunder, der blot skal måle op, bestille og montere - således skærer vi alle ekstra mellemled fra, og sikrer dermed vores kunder den bedste pris.

Nemt, hurtigt og enkelt.

De bedste hilsner,

Signe-Marie & Frederik

Personlig rådgivning

Det kan være svært at finde ud af, hvilke gardiner der passer bedst til dit hjem. Der er et utal af farve- og kombinationsmuligheder til dine gardiner, hynder og tæpper, hvilket også betyder, at det kan være svært at overskue alle dine valgmuligheder. Derfor tilbyder vi, hos Curtain, personlige stylingråd, hvor vi med vores erfaring kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg.

Hvis du har brug for personlige råd til din indretning med gardiner, hynder eller tæpper, har du altid mulighed for at kontakte os. Du kan enten skrive en mail, kontakte os på Instagram eller ringe til os. Vi har mulighed for at booke et møde på Facetime, eller lignende platform, men vi kan også lave et fysisk møde, hvor vi vil give den bedst mulige rådgivning.

Kontakt os

Mail: info@curtain.dk

Telefon: +45 20 42 06 88

CVR: 4166 9896

Erhverv

Hvis du har brug for erhvervsløsninger, kan vi også hjælpe med dette. Vi har mulighed for at skabe professionelle indretningsløsninger til kontorer, butikker og restauranter. Skræddersyede tekstiler bidrager med et fantastisk udtryk, der kan skabe lige netop den stemning, du ønsker. Kontakt os på mail eller ring til os, så vi kan sætte et møde op.

Vi holder til i Aarhus men monterer i hele landet!