TAK

Vi er oprigtigt glade for din interesse i os. Vi er drevet af en passion for tekstiler, og vi har et ydmygt ønske om at give passionen og interessen videre til alle jer. Vi ved, at gardiner, hynder og tæpper kan bruges på mange flere måder, end du nogensinde havde forestillet dig, og at de kan skabe glæde hjemme hos dig. Vi håber, at du vil være med på rejsen, og at vi får lov til at vise dig, hvorfor vores produkter er de bedste, for når du først har fået noget fra Curtain, er vi helt sikre på, at du vil have mere - for vi er mere end blot et normalt tekstilfirma.

Vores vision

Hos Curtain er kvalitet og personlige produkter i højsædet, når vi med vores danskproducerede gardiner og hynder indrammer stemninger i private hjem. Curtain er bygget op omkring passion for godt håndværk og en hurtig, let-overskuelig proces for vores kunder. Vi har prioriteret bekvemmelighed og overskuelighed for dig, så du blot skal måle op, bestille og montere.

Curtain ejes af Frederik og Signe-Marie, som til dagligt bor i Aarhus. Vi bringer en ny tilgang til gardiner, hynder og tæpper, hvor vi gennem vores erfaringer skaber en nem løsning, hvor det gode, danske håndværk er i fokus. Signe-Marie har arbejdet i møbel- og interiørbranchen i flere år, mens Frederik er tredje generation i gardinbranchen.

Vi gør det nemt, hurtigt og enkelt for dig.

De bedste hilsner,

Signe-Marie & Frederik

Aarhus

Mail: info@curtain.dk

Telefon: +45 93 84 19 10

CVR: 4166 9896

Kontakt os med det samme!

Lige her. Hurtigt og nemt!

Value is required
Tak for din besked!