Skal vi holde et designmøde? Se mulighederne herunder og kontakt os.

Møde hos dig

Vi kommer meget gerne på besøg hjemme hos dig eller på din arbejdsplads, hvor vi sammen kan gennemgå mulighederne.

Møde hos os

Du er meget velkommen til at komme på besøg i vores showroom i Vejle, som har åbent efter aftale.

Møde online

Hvis det er nemmere for dig, kan vi holde et møde online, hvor vi kan finde de bedste løsninger til lige netop dig.


Kontakt os med det samme.

Lige her. Hurtigt og nemt!

Value is required
Tak for din besked!

info@curtain.dk         -         +45 93 84 19 10      

Danske traditioner. Godt håndværk.

Vi er et resultat af stolte danske traditioner, og vi bygger på tre generationers nænsomme arbejde med gardiner, hynder og tæpper. Derfor er vi også stolte over, hvad vi leverer, fordi vi ved, at vores hårde arbejde kan ses ude hos dig i form af godt, dansk håndværk. Flere og flere rykker produktionen til udlandet, og vi er efterhånden en af de få, der syr vores gardiner i Danmark - vi er helt sikre på, at vores prioritering af kvalitet kommer dig til gode, og at dine gardiner, hynder og tæpper kan give glæde i mange år, fordi du har valgt os.

Gardiner på specialmål, gratis stofprøver, skræddersyede gardiner, hynder og tæpper
Læderhynde på specialmål, køb læderhynde på specialmål, hynde efter mål, køb læderhynder
Gardiner på specialmål, gratis stofprøver, skræddersyede gardiner, hynder og tæpper. Skræddersyede hynder. Skræddersyede tæpper. Tæpper på specialmål. Hynder på specialmål. Kvalitet og billigt.

Gardiner efter mål, køb gardiner, gardiner på mål, gardiner specialmål, skræddersyede gardiner, gardiner vejle, gardiner horsens, gardiner aarhus, gardiner kolding

Showroom

Du er meget velkommen til at besøge vores showroom i Vejle, hvor vi viser gardiner, hynder og tæpper frem. Vi har åbent efter aftale, men vi kan altid aftale et mødetidspunkt, hvor vi sammen kan finde de løsninger, der passer bedst til dig.

Vores gardinservice er landsdækkende, og vi vil altid meget gerne komme hjem til dig, så du kan se og mærke tekstilerne i dine omgivelser. Hvis du mangler gardiner i området omkring Vejle, Kolding, Horsens og Aarhus, kan det også være en god mulighed for dig at komme på besøg i vores showroom, hvor du kan se et utal af fine kollektioner og farver, ligesom du kan se vores produktion af gardiner og det gode håndværk.

Vores vision

Hos Curtain er kvalitet og personlige produkter i højsædet, når vi med vores danskproducerede gardiner og hynder indrammer stemninger i private hjem. Curtain er bygget op omkring passion for godt håndværk og en hurtig, let-overskuelig proces for vores kunder. Vi har prioriteret bekvemmelighed og overskuelighed for dig, så du blot skal måle op, bestille og montere.

Curtain blev startet i 2020 af Frederik og Signe-Marie og holder til i Vejle på systuen. Vi bringer en ny tilgang til gardiner, hynder og tæpper, hvor vi gennem vores erfaringer skaber en nem løsning, hvor det gode, danske håndværk er i fokus. Signe-Marie har arbejdet i møbel- og interiørbranchen i flere år, mens Frederik er tredje generation i gardinbranchen.

Vi gør det nemt, hurtigt og enkelt for dig.

De bedste hilsner,

Signe-Marie & Frederik

Mail: info@curtain.dk

Telefon: +45 93 84 19 10

CVR: 4266 2208

Gardiner efter mål, køb gardiner, gardiner på mål, gardiner specialmål, skræddersyede gardiner