Kontakt os med det samme.

Lige her. Hurtigt og nemt!

Value is required
Tak for din besked!

info@curtain.dk         -         +45 93 84 19 10      

Danske traditioner. Godt håndværk.

Vi er et resultat af stolte danske traditioner, og vi bygger på tre generationers nænsomme arbejde med gardiner, hynder og tæpper. Derfor er vi også stolte over, hvad vi leverer, fordi vi ved, at vores hårde arbejde kan ses ude hos dig i form af godt, dansk håndværk. Flere og flere rykker produktionen til udlandet, og vi er efterhånden en af de få, der syr vores gardiner i Danmark - vi er helt sikre på, at vores prioritering af kvalitet kommer dig til gode, og at dine gardiner, hynder og tæpper kan give glæde i mange år, fordi du har valgt os.

Gardiner på specialmål, gratis stofprøver, skræddersyede gardiner, hynder og tæpper
Læderhynde på specialmål, køb læderhynde på specialmål, hynde efter mål, køb læderhynder
Gardiner på specialmål, gratis stofprøver, skræddersyede gardiner, hynder og tæpper. Skræddersyede hynder. Skræddersyede tæpper. Tæpper på specialmål. Hynder på specialmål. Kvalitet og billigt.

Vores vision

Hos Curtain er kvalitet og personlige produkter i højsædet, når vi med vores danskproducerede gardiner og hynder indrammer stemninger i private hjem. Curtain er bygget op omkring passion for godt håndværk og en hurtig, let-overskuelig proces for vores kunder. Vi har prioriteret bekvemmelighed og overskuelighed for dig, så du blot skal måle op, bestille og montere.

Curtain drives af Frederik og Signe-Marie, som til dagligt bor i Aarhus. Vi bringer en ny tilgang til gardiner, hynder og tæpper, hvor vi gennem vores erfaringer skaber en nem løsning, hvor det gode, danske håndværk er i fokus. Signe-Marie har arbejdet i møbel- og interiørbranchen i flere år, mens Frederik er tredje generation i gardinbranchen.

Vi gør det nemt, hurtigt og enkelt for dig.

De bedste hilsner,

Signe-Marie & Frederik

Aarhus

Mail: info@curtain.dk

Telefon: +45 93 84 19 10

CVR: 4266 2208