Vi går forrest, når det gælder

Skræddersyet kvalitet.

Vi sætter kvalitet før alt andet, når vi laver dine læderhynder på specialmål. Dette betyder, at vi har valgt ægte Svanemærket læder fra Sørensen Læder, som er i en kvalitetsklasse helt for sig selv. Det kan du både se og mærke, når du modtager hynden, ligesom patineringen bliver utroligt smuk og elegant.

Læderhynden produceres på vores danske systue, hvor den nøje opmåles, klippes og sys, så den passer til lige nøjagtigt dine specialmål. Vi kan kun opfordre dig til selv at prøve. Uanset hvor du mangler din læderhynde, vil du opleve en tilført æstetik og elegance, når du vælger at få lavet en læderhynde hos os.

Hop ind og beregn din pris med det samme eller få tilsendt en gratis læderprøve hjem til dig.

Hynder efter dine mål

Fire kollektioner i håndplukkede materialer skræddersyet efter dine mål på vores danske systue. Vi gør os umage, så du får mest glæde af din nye hynde på mål. Vi har kun femstjernede anmeldelser, og vores unikke Curtain-kvalitet kan både ses og mærkes i mange år frem Udforsk kollektionerne herunder.

Fire kollektioner i håndplukkede materialer skræddersyet efter dine mål på vores danske systue. Vi gør os umage, så du får mest glæde af din nye hynde. Vi har kun femstjernede anmeldelser, og vores unikke Curtain-kvalitet kan både ses og mærkes i mange år frem.


Læderhynde på specialmål, køb læderhynde på specialmål, hynde efter mål, køb læderhynder

Læderhynder →

Læderhynder i vores unikke Curtain-kvalitet i henholdsvis Anilin og Beskyttet læder

Hynder efter mål, kvadrat hallingdal, køb hynde efter mål

Hallingdal 65 →

Stofhynder i Kvadrat Hallingdal i eksklusiv kvalitet og smukt udtryk

Hynde efter mål, køb hynde på mål, billige hynder på mål, hynde til bænk

Wool →

Smukke stofhynder i vores slidstærke og helt fantastiske Wool-kvalitet

Læderhynde på specialmål, køb læderhynde på specialmål, hynde efter mål, køb læderhynder

Kvadrat Re-Wool →

Stofhynder i Kvadrat Re-Wool med 45% genbrugsuld i skøn kvalitet
Designet og skræddersyet i Danmark

Nænsomt skrædderarbejde i højeste kvalitet. Skræddersyet på 3-4 uger efter dine unikke mål.

Unik opbygning af hynden

Vi har udviklet en unik sammensætning i hyndens kerne, der giver en utrolig fasthed og dejlig komfort.

Gratis stofprøver og gratis levering

Du får altid både gratis stofprøver og gratis levering på alle produkter - og vi har aldrig skjulte gebyrer.Specielle ønsker til din nye hynde? Skriv til os her!

Skal din hynde laves med indhak, skæve vinkler, specielt stof eller andet? Beskriv projektet herunder, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Alt kan lade sig gøre, og kun fantasien sætter grænser.

Value is required
Tak for din henvendelse.

Gode råd til pleje af læderhynder

For at holde din læderhynde smuk hver dag, anbefaler vi, at du støvsuger dit læder jævnligt med et støvsugerhoved med en blød børste og tørrer over med en let fugtig klud. Hvis du vil undgå at læderet udtørrer eller falmer, kan du både rengøre og pleje det mere i dybden. Dette kan gøres op til flere gange om året, men er der ikke synligt behov for det, kan det blot gøres én til to gange om året. Dette kan for eksempel være efter sommeren, hvor solen og varmen måske har været hård ved læderet.

Det anbefales helt generelt, at du undgår læderrensemidler med kemikalier, ligesom vand og sæbe frarådes. Læderhynden ældes og patineres smukt over tid, og det er i de færreste tilfælde nødvendigt at bruge læderpleje. Det anbefales så vidt muligt at holde læderhynden ude af direkte sollys.

Helt konkret kan du altså:

Hverdagsrengøring:
- Støvsuge hynden med et blødt støvsugerhoved for at fjerne overfladisk skidt og støv.
- Tørre over med en let fugtig klud for at fjerne overfladiske pletter og andet skidt.

Rengøring ved behov:
- Når du kan se, at læderhynden trænger til at blive shinet op, kan du med fordel bruge et professionelt læderrensesæt. Det kan tilkøbes, når du bestiller din nye læderhynde, så du er sikker på, at hynden holder sig smuk i mange år frem.

Læderhynde på specialmål, køb læderhynde på specialmål, hynde efter mål, køb læderhynder

Forskellen på vores lædertyper

Anilinlæder

Ubehandlet og naturlig læder. Indeholder spor fra dyrenes liv og opnår meget smuk patina. Utroligt blød og glat. Det elegante valg.

Video af Sørensen Læder - vores læderleverandør

Beskyttet læder

Beskyttet og overfladebehandlet læder, så der ikke er mærker fra dyret, ligesom der ikke opnås patina. Det praktiske valg.

Video af Sørensen Læder - vores læderleverandør

Forskellen på vores lædertyper

Anilinlæder

Ubehandlet og naturlig læder. Indeholder spor fra dyrenes liv og opnår meget smuk patina. Utroligt blød og glat. Det elegante valg.


Beskyttet læder

Beskyttet og behandlet læder. Overfladebehandlet, så der ikke er mærker fra dyret, ligesom der ikke opnås patina. Det praktiske valg.


Forskellen på vores lædertyper