Opmåling til gardiner

Her kan du læse, hvordan du bedst måler op til dine nye gardiner. Det er faktisk meget nemmere, end man lige skulle tro, og processen er beskrevet herunder. Opmålingen afhænger af, om gardinerne skal monteres i loftet eller på væggen, så det er vigtigt, at du vælger den korrekte opmåling herunder. Hvis du er i tvivl om det mindste, tager du endelig bare kontakt til os, og så skal vi nok hjælpe dig sikkert videre i processen.

Trin 1 - Bredde

Først skal du beslutte, om gardinerne skal gå fra væg til væg, eller om gardinerne skal monteres omkring vinduerne eller i lysningen.

Hvis du ønsker, at gardinerne skal gå fra væg til væg, skal du måle bredden fra væg til væg tre steder og angive det korteste mål til os.

Hvis du ønsker, at gardinerne skal monteres i lysningen, skal du måle bredden i lysningen tre steder og angive det korteste mål til os.

Hvis du ønsker, at gardinerne skal monteres, så de kan parkeres på hver side af vinduet, skal du måle vinduesbredden fra karm til karm og lægge omkring 20% til dit mål, så der er plads til parkeringen af gardinerne.

Bemærk, at du kan skal angive bredden på skinnen. Vi sørger for at lægge til, så gardinerne får de fine bølger.

Trin 2 - Højde

Du er nu klar til at måle højden.

Hvis du ønsker, at gardinerne skal loftmonteres, skal du måle højden fra gulv til loft tre steder og angive det korteste mål til os. Vi sørger for enten at lægge til eller trække fra, alt efter om du ønsker svævende gardiner eller slæbende gardiner.

Hvis du ønsker, at gardinerne skal vægmonteres, skal du måle højden fra gulv til det sted på væggen, hvor du ønsker, at skinnen skal være. Du skal være opmærksom på, at vægbeslaget fylder omkring 4-5 cm i højden, og du kan derfor ikke lave en vægmontering lige over et vindue.

Trin 3 - Bestilling

Du er nu klar til at bestille dine gardiner. Det er hurtigt og nemt, og vi skræddersyr gardinerne, så de passer til lige netop dit hjem.

Hvis du bliver i tvivl om det mindste, sidder vi altid klar til at hjælpe dig trygt i mål med dine nye gardiner.


Hop ind og bestil dine gardiner