Spørgsmål og svar


OPMÅLING

OPSÆTNING

KONTAKT OS


Bestilling

Hvad skal jeg vælge til mine gardiner?

Der er mange muligheder, når du bestiller gardiner. Det kan både være udtryk, skinnefarve og antal gardinstykker.

Svæv eller slæb? Når du skal vælge, om gardinerne skal svæve eller slæbe, skal du overveje, hvilket udtryk du ønsker. Svævende gardiner giver et let og minimalistisk udtryk, mens slæbende gardiner giver et tungere look.

Skinnefarve? Vores standardskinne kan vælges i tre farver; sort, hvid og messing. Du kan enten vælge en skinnefarve, som er neutral og passer til loftet eller vindueskarmene, eller du kan vælge en skinne der skaber kontrast, hvis du ønsker, at skinnen skal være en detalje i sig selv.

Antal gardinstykker? Når du skal vælge antallet af gardinstykker, skal du typisk se på, om din indretning giver anledning til, at gardinerne skal parkeres et bestemt. Det kan være, at du på den ene side af vinduet har et møbel stående, så det er nødvendigt at parkere gardinerne i den ene side. Det kan også være, at du har en dør i den ene side af vinduespartiet, så gardinerne skal kunne parkeres modsat døren. To gardinstykker giver symmetri omkring vinduespartiet, hvor ét enkelt stykke kan give et mere moderne og minimalistisk udtryk. Uanset om du vælger et eller to gardinstykker, vil det være muligt at flytte fleksielt på dem og parkere dem lige hvor du ønsker på din skinne.

Hvordan måler jeg op?

Det kan virke som en uoverskuelig opgave at måle op til dine nye gardiner. Men det er faktisk meget nemmere, end man lige skulle tro. Du skal bare følge guiden her, så går det meget nemmere.

Jeg er i tvivl om farven og materialet. Hvad gør jeg?

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge til dine nye gardiner, hynder eller tæpper, skal du bare gå ind og bestille stofprøver. Prøverne er helt gratis, og på den måde har du mulighed for at mærke mulighederne i virkeligheden. Du bestiller gratis stofprøver her.

Ønsker du et par andre øjne på, hvad der kan passe lige netop hjem til dig, er du altid velkommen til at sende os en mail med dine overvejelser, hvilket vi kan rådgive dig ud fra både i forhold til praktik og æstetik.

Kan I komme ud og vise os muligheder?

Vi kommer meget gerne ud og viser muligheder til dine nye gardiner, hynder eller tæpper. Du skal bare tage kontakt til os enten gennem hjemmesiden eller på mail, hvorefter vi sammen får planlagt et møde. Inden et eventuelt møde vil vi rigtig gerne høre dine indledende tanker omkring funktion og udseende, så vi bedst muligt kan forberede os til et møde - ud fra en indledende snak kan vi regne et prisoverslag, så du har mulighed for at få et indblik i projektets økonomi, og så kommer vi selvfølgelig gerne på besøg efterfølgende.


Levering

Hvornår får jeg mine gardiner leveret?

Vi leverer dine gardiner i løbet af 3-4 uger. Leveringstiden skyldes, at alle vores gardiner er lavet på specialmål efter dine materialeønsker. Hvis du har bestilt med montering, kommer vi og afleverer og hænger op, og ellers bliver det hele sendt til døren. Skinnerne sendes typisk med Danske Fragtmænd, mens gardinerne sendes med GLS.

Hvornår får jeg mine hynder leveret?

Vi leverer dine hynder i løbet af 3-4 uger. Leveringstiden skyldes, at alle vores hynder er lavet på specialmål efter dine materialeønsker.

Hvornår får jeg mine tæpper leveret?

Vi leverer dine tæpper i løbet af 3-4 uger. Leveringstiden skyldes, at alle vores tæpper er lavet på specialmål efter dine materialeønsker.

Hvornår får jeg mine stofprøver leveret?

Dine stofprøver leveres i løbet af omkring 3-5 hverdage. Vi sender en mail til dig efter omkring en uge med lidt forklaring om dine stofprøver, så du ikke er i tvivl om noget.


Vedligeholdelse

Hvordan vedligeholder jeg mine gardiner?

Det står skrevet under hver gardinkollektion, hvorvidt pågældende gardin kan vaskes. En fnugrulle kan med fordel bruges, når det kommer til gardiner og diverse fnuller og støv. Generelt er de fleste gardiner meget nemme at vedligeholde.

Hvordan vedligeholder jeg mine læderhynder?

Jævnlig støvsugning med et mundstykke med bløde børster vil holde selve læderet rent og fjerne diverse snavs.

Idet læder kan udtørres og dets farve falme, anbefaler vi ikke at benytte sig af rengøringsmidler. Benyt i stedet enten læderrens eller sæbespåner af god kvalitet (møbelsæbespåner) til rengøring af hynden. Herefter anbefaler vi, at man benytter lædercreme, således læderet kan beholde sin smidighed og ikke udtørrer.

Brugen af plejeprodukter sker på eget ansvar. Vi sælger et professionelt plejemiddel med til vores læderhynder.

Hvordan vedligeholder jeg mine stofhynder?

Man kan med fordel anvende tekstilrens på tekstilhynder, for at undgå svære pletter. Den bedste beskyttelse ligger i den forebyggende proces. Som udgangspunkt er det altid en god idé at støvsuge tekstiler med mundstykke med bløde børster.

Hvis man er uheldig og får en genstridig plet, anbefaler vi at bruge stofrens eller sende selve betrækket til rens.

Hvordan vedligeholder jeg mine tæpper?

Idet vores JAB tæpper er produceret i 100% polyamid, vil de være meget modstandsdygtige i forhold til både mad og drikke. Begge dele kan umiddelbart aftørres efter spild - dog kan visse farvede produkter kræve en yderligere rensning. Vi anbefaler altid hurtig optørring, hvis der er spildt på tæpperne.

Vi anbefaler ligeledes, at du støvsuger gulvtæppet efter modtagelse, så hårene kommer flot op.


Betingelser

Privatlivspolitik

Vores privatlivspolitik kan tilgås her.

Handelsbetingelser

Vores handelsbetingelser kan tilgås her.

Jeg er utilfreds med mine produkter. Hvad gør jeg?

Vi er meget kede af, hvis produkterne ikke lever op til dine forventninger. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, bedes du sende os en mail, med vedhæftede billeder af produktets fejl. Herefter vil vi gøre alt hvad vi kan, for t få udbedret fejlen, og sørge for, at du får et optimalt og fejlfrit produkt.


Fandt du ikke, hvad du søgte?

Skriv til os på info@curtain.dk