Gardiner erhverv, gardiner projekter, køb gardiner, gardiner kontor, gardiner showroom

Professionelle løsninger i kompromisløs kvalitet


Gardiner på specialmål, gratis stofprøver, skræddersyede gardiner, hynder og tæpper

En stærk samarbejdspartner

Når vi laver erhvervsprojekter, er vi meget mere end bare en leverandør. Vi er jeres samarbejdspartner fra start til slut, og vi trækker på en stor erfaring fra vores samarbejde med en række store danske virksomheder.

Vi kan tilbyde en komplet løsning indenfor gardiner, hynder og tæpper til jeres nye kontor, showroom eller butik. Løsningen vil være kulminationen på et længere projekt, hvor vi vejleder jer trygt fra start til slut i forhold til tekstilerne, ligesom vi gennemgår indretningsoplæg og matcher dem med vores muligheder, så det bliver lige præcis, som I ønsker det.

Er du indretningsarkitekt, er der også rig mulighed for at kontakte os. Vi arbejder tæt sammen med indretningsarkitekter, hvor vi står for tekstildelen af deres arbejde, ligesom vi kan levere både stofprøver og sparring i forhold til indretningstekstiler, således du som indretningsarkitekt trygt kan vejlede dine kunder i forhold til gardiner, hynder og tæpper.

Ønsker du at se referencer og tidligere projekter, sender du bare en mail, og så skal vi nok vende tilbage med information.