Transparente gardiner til villa i Vedbæk


Hos Maria og Frederik i deres villa i Vedbæk skulle de have nye gardiner. De har nemlig gennemrenoveret deres hus, og turen var nu kommet til gardinerne. Det var vigtigt, at husets eksklusive renovering også kunne ses på gardinerne, og derfor har det været vigtigt for dem, at gardinerne laves i et ordentligt materiale og har det helt rigtige udtryk. 

lyseblå gardiner på specialmål, gardiner efter mål, gardiner køb

Maria og Frederik legede længe med en del forskellige udtryk, og de endte med at vælge en sart lyseblå farve fra Transparent-kollektionen til deres hjem. Transparent-kollektioner giver mulighed for at opnå lette gardiner, som fanger solens stråler og skaber en drømmende og magisk stemning i alle husets rum. De lyseblå gardiner har vist sig at være det helt perfekte valg for Frederik og Maria. 

Gardiner på specialmål, lette gardiner, gardiner efter mål, køb gardiner

Gardinerne er nemlig efter monteringen blevet nydt fra dag ét. De er meget overraskede over, hvordan gardinerne har skabt en hjemlig stemning uden at skabe en gammeldags og kikset stemning. De var nemlig nervøse, for da de fortalte deres venner om, at de skulle have stofgardiner, var mange af dem lidt uforstående - hvorfor dog ødelægge de skønne vinduer med gardiner? Men her er formålet med stofgardinerne netop at holde fokus på de fantastiske vinduespartier og netop gøre dem til et endnu større centrum, end de er i forvejen. På den måde er der med gardinerne blevet mulighed for at nyde solen endnu mere.

Gardiner på sepcialmål, lyseblå gardiner, gardin, montering af gardiner

Køb gardiner, lyseblå gardiner, blå gardiner

Gardiner til stue, lette gardiner, blå gardiner, stue gardiner, køb gardiner til stue

Gardiner på specialmål, blå gardiner, gardiner til garderobe, gardiner til walk in