The Olsens Studio


Irina Olsen har fået indrettet hendes fantastiske studie med nye gardiner og hynder. I samarbejde med Irinas indretningsarkitekt, har vi fundet frem til nogle fantastiske løsninger, der understreger Irinas entrepenante livsstil og den evige passion for at gå forrest og tage modige valg. 

Irina Olsen, The Olsens Studio, gardiner køb, køb gardiner, hynder på specialmål, gardiner efter mål, skræddersyede gardiner, læderhynder, hynder

Irina er nemlig blandt andet gået med et magisk farveflow langs en væg, der er næsten 10 meter bred. Ved at sammensætte tre forskellige farver i et fantastisk flow, har hun skabt en helt magisk stemning i studiet. Gardinerne indfarver nemlig rummet, der prydes af lysekroner og et smukt snedkerbord. Rummet bruges til store events, og gardinerne har skabt en helt fantastisk wauw-effekt. 

Irina Olsen, Irina Babenko, The Olsens Studio, gardiner, gardiner farveflow, stofgardnier, gardiner efter mål, skræddersyede gardiner

Projektet har fra start båret præg af en kompromisløshed og en perfektion, som har skabt et fantastisk resultat. I projektet er der brugt gardiner fra kollektionerne Light og Cloud, ligesom vi har syet hynder i Hallingdal fra Kvadrat og læder fra Sørensen Læder. Vi er stolte af projektet og de unikke detaljer, vi sammen med Irina er kommet frem til. Projektet har budt på et samarbejde med WeRug, hvor vi har matchet vores gardiner med deres tæpper for at finde de smukkeste farvekombinationer. 

Irina Olsen, Irina Babenko, The Olsens Studio, gardiner, hynder, kvadrat hynder, hynder skræddersyet, hynder specialmål

Gardiner efter mål, gardiner specialmål, skræddersyede gardiner

Skræddersyede gardiner, gardiner efter mål