Skræddersyede læderhynder til sommerhus


I Rasmus’ arkitekttegnede sommerhus søgte han en løsning med læderhynder, som kunne give en følelse af eksklusivitet og skabe en rå stemning i det naturskønne sommerhus. Rasmus ønskede sine læderhynder på specialmål lavet i cognaclæder, og det var vigtigt for Rasmus, at læderhynderne kunne laves i ægte læder, så de kunne udvikle sig over tid. 

Læderhynde på specialmål, køb læderhynde, læderhynde specialmål

Rasmus var selvfølgelig klar over, at når der er tale om læderhynder i ægte læder, kræver det også vedligeholdelse for at skabe den patina, som han ønskede sig af sine læderhynder, men det har også betydet, at han selv har kunnet skabe det udtryk for sine læderhynder ved at bruge læderplejemidlet i nogle bestemte intervaller. 

Læderhynde køb, læderhynde specialmål, læderhynde med knapper, hynde i læder

Læderhynderne er lavet på specialmål, ligesom de er lavet meget store og med mange knapper. Derudover er de syet, så læderlapperne mødes i selve knapperne, hvilket giver et meget elegant og eksklusivt udtryk. Det er nemt at se, når læderhynder på specialmål har kvalitet, og her er vi virkelig kommet i mål med at skabe et helt fantastisk udtryk.

læderhynde specialmål, køb læderhynde, læderhynde i kvalitet