Lette gardiner til villa i Aarhus


Hjemme hos Trine og David i udkanten af Aarhus skulle gardinerne bruges til både det praktiske og for at skabe hygge. Derfor valgte de gardiner fra Cloud-kollektionen, som er lette gardiner, der lukker en del af for gennemkigget. På den måde får de stadig privatlivet, selvom rummet lyses op af solens stråler. 

Lette gardiner, støvede gardiner, gardiner på mål

Trine og David har valgt at få gardinerne lavet i nogle støvede nuancer for at skabe et roligt udtryk med gardinerne uden at gøre gardinerne helt hvid. Gardinerne bruges i stuen, og derfor skulle de også meget gerne hjælpe på akustikken, så det ikke runger, når børnene leger. 

 Gardiner på specialmål, køb gardiner, skræddersyede gardiner

Efter monteringen af gardinerne har Trine og David sendt mange smukke billeder af deres gardiner - for deres stue er som forvandlet, når gardinerne er trukket for. Det smukkeste lys lukkes ind gennem gardinerne, så der skabes den smukkeste hulestemning i stuen, og selvom de inden købet af gardinerne på specialmål havde gjort sig mange overvejelser omkring, om gardinerne nu kunne bruges til at skabe det, de havde drømt om, har det vist sig at være spild af bekymring. Gardinerne er nu midtpunktet når en stemning skal skabes.

Gardiner på specialmål, beige gardiner

Gardiner på specialmål, gardiner efter mål