Farverige gardiner til parcelhus i Vejle


Hjemme hos Signe og Frederik har de valgt gardiner til en lang række forskellige formål. I den kombinerede stue og køkken/alrum har der været fokus på at lave en naturlig opdeling af rummet, så det ikke kom til at virke for stort. Hertil har de valgt et let gardin fra Light-kollektionen som rumdeler - dette giver både en naturlig hyggestemning i stuen, ligesom gardinerne kan trækkes fra og lave ét stort rum, når der er mange gæster. 

Gardiner, køb gardiner, gardiner efter mål, skræddersyede gardiner, gardin

Ved det store vinduesparti har de valgt at få gardiner i to lag. Det lette gardin er magen til rumdelergardinet og er Light i Dusty Green. Gardinet skaber det smukkeste lys, når det er trukket for, ligesom det stadig giver privatliv. De har samtidig muligheden for at trække helt for og skabe en hyggestemning med det tunge gardin fra Wool-kollektionen. 

Gardiner, køb gardiner, lette gardiner, hørgardiner, uldgardiner, køb gardiner

 I gangen har de valgt Wool-kollektionen i farven Rust, som de bruger til at dække af for et lille opbevaringsrum - ligeledes hjælper gardinet på akustikken i gangen og spillet flot op mod den lyseblå farve. 

gardiner, uldgardiner

Slutteligt har de på kontoret valgt transparente gardiner i et farveflow fra gul mod rød, der giver rummet et unikt og afdæmpet udtryk. 

Gardiner, køb gardiner, transparente gardiner