Et bæredygtigt valg.

En af de ting, der gør os unikke, er vores tilgang til bæredygtighed. Det betyder, at du kan være sikker på, at du har truffet et bæredygtigt valg, når du har valgt at få indretningstekstiler fra os. Herunder kan du læse om de bæredygtige initiativer, vi har taget.


Made to Order

Alle vores produkter er 'Made to Order'. Det betyder, at vi kun producerer lige netop det, der bliver bestilt. Dermed undgår vi overproduktion og har muligheden for at tilpasse alle løsninger til lige netop dig. Det er også derfor, at vi har en produktionstid på 3-4 uger - for vores danske systue begynder først at sy, når vi har modtaget din bestilling.

Gardiner på specialmål. Gardiner efter mål. Lette gardiner. Transparente gardiner. Farvede gardiner. Gardiner i god kvalitet. Speciallavede gardiner. Køb gardiner. Inspiration gardiner.

Læderhynder på specialmål. Læderhynder i bedste kvalitet. Billige læderhynder på specialmål. Læderhynder i cognac. Cognaclæderhynder efter mål.

Svanemærket læder og OEKO-TEX koldskum

Vores hyndeproduktion er unik på flere måder. Først og fremmest bruger vi Svanemærket læder. Svanemærker er Danmarks officielle miljømærkning, og den sørger blandt andet for at sætte skrappe miljøkrav i hele produktets levetid, ligesom der er i forhold til kemikalier og andre stoffer. Vores læder er det første læder i verden, der har fået Svanemærket.

OEKO-TEX er en sporbar certificering, som vi har på vores koldskum. Den sikrer, at vores koldskum er fri for skadelige stoffer og er produceret under ordentlige forhold i en bæredygtig produktion.


Skræddersyet i Danmark

Én af de ting, vi er stolte af er, at vi skræddersyer dine indretningstekstiler i Danmark - for det er faktisk virkelig en sjældenhed i vores branche. Vi er nemlig blandt de få, der ikke bare er 'Designet i Danmark', men også skræddersyet i Danmark efter dine mål.

Vores danske systue betyder, at vi sparer belastningen for transporten fra Asien eller Østeuropa. Ligeledes betyder vores danske systue, at kvaliteten er høj, og vi har fleksibiliteten til at ændre i dine bestillinger, hvis du har rettelser, eller hvis du senere vil have lavet dit produkt i andre mål.

Gardiner på specialmål. Gardiner efter mål. Lette gardiner. Transparente gardiner. Farvede gardiner. Gardiner i god kvalitet. Speciallavede gardiner. Køb gardiner. Inspiration gardiner. Gardiner i uld.

Gardiner på specialmål. Gardiner efter mål. Lette gardiner. Transparente gardiner. Farvede gardiner. Gardiner i god kvalitet. Speciallavede gardiner. Køb gardiner. Inspiration gardiner. Gardiner i satin.

Lavet til at holde hele livet

Med vores skræddersyede arbejde tager vi et skridt mod et bedre miljø. Det skyldes, at vores løsninger ikke 'bare' er hovsa-løsninger, der er midlertidige, og i øvrigt ikke helt passer til målene. Vi skaber nemlig løsninger lige præcis til dit hjem.

Vores produkter er skabt til at holde hele livet. Det betyder, at vores materialer er nøje udvalgt til at være i den højeste kvalitet med meget høj slidstyrke, ligesom vores tekstiler er nænsomt behandlet, så farven ikke falmes over tid. Derfor ved vi også, at en respektfuld behandling af dine nye gardiner, hynder eller tæpper vil give en meget høj levetid.


JAB Anstoetz

Vores tæppeproducent holder til i Nordtyskland. Familievirksomheden, JAB Anstoetz, har længe arbejdet intensivt på at belaste miljøet mindst muligt. Dette ses blandt andet gennem deres støtte til Parisaftalen og FN's verdensmål for bæredygtig udvikling.

JAB Anstoetz har siden 2004 drevet produktionen med et solcelleanlæg, ligesom de støtter de ansattes brug af cykler og offentlig transport, hvor de dækker alle udgifter forbundet med disse transportmidler gennem deres unikke tiltag 'JobRad', hvor de ansatte blandt andet får stillet gratis elcykler til rådighed. Ligeledes har JAB startet en fond, der støtter folk i udviklingslande gennem sociale og økonomiske tiltag.

JAB Tæpper efter mål. Tæpper på specialmål. Bløde tæpper. Tæpper i høj kvalitet. Køb tæpper på specialmål. JAB Legend. JAB Savanna. JAB Pearl. JAB Champ

Gardiner på specialmål. Gardiner efter mål. Lette gardiner. Transparente gardiner. Farvede gardiner. Gardiner i god kvalitet. Speciallavede gardiner. Køb gardiner. Inspiration gardiner. Gardiner i velour.

FN's verdensmål for bæredygtig udvikling

Vi støtter FN's verdensmål for bæredygtig udvikling med de tiltag, vi tager. Vi støtter følgende mål:

MÅL 8: FREMME VEDVARENDE, INKLUSIV OG BÆREDYGTIG ØKONOMISK VÆKST, FULD OG PRODUKTIV BESKÆFTIGELSE SAMT ANSTÆNDIGT ARBEJDE TIL ALLE.

MÅL 9: BYGGE ROBUST INFRASTRUKTUR, FREMME INKLUSIV OG BÆREDYGTIG INDUSTRIALISERING OG UNDERSTØTTE INNOVATION.

MÅL 12: SIKRE BÆREDYGTIGT FORBRUG OG PRODUKTIONSFORMER.


Minimering af materialespild

Hver dag laver vi en målrettet indsats for at minimere vores materialespild. Hvis vi har små stofrester i overskud fra gardinproduktionen, gemmer vi alle resterne og bruger dem til at sende stofprøver. Hvis vi har større rester, gemmer vi resterne og bruger dem til at sy puder og små hynder. Det er ligeledes muligt at få resterne medsendt, når du har bestilt gardiner hos os.

Vores hyndeproduktion bruger alle de små læderrester til at sende læderprøver. Har vi større læderrester, bruger vi dem til at sy hynder, der består af mange små lapper, som er sat sammen. Det betyder, at vi kan undgå stort set al læderspild.

Gardiner på specialmål. Gardiner efter mål. Lette gardiner. Transparente gardiner. Farvede gardiner. Gardiner i god kvalitet. Speciallavede gardiner. Køb gardiner. Inspiration gardiner.