Luk lyset og letheden ind

LIGHT

Vores nyeste kollektion indrammer alt det, du altid har drømt om

GARDINER, HYNDER OG TÆPPER PÅ SPECIALMÅL

Hos Curtain tilbyder vi skræddersyede gardiner, hynder og tæpper efter dine specialmål. Vores produkter afspejler vores passion for kvalitet, der kan ses og mærkes i valget af de bedste gardinstoffer og tæpper. Vi brænder for at give dig den bedst mulige oplevelse med dine nye gardiner, hynder eller tæpper - derfor tilbyder vi altid personlig rådgivning. Når du bestiller hos os, kan du være sikker på, at du modtager danskproduceret kvalitet med håndværket i orden.
Så nemt er det!

Vi har skåret helt ind til benet for at sikre, at vi kan levere den højest mulige kvalitet til dig. Når vi har modtaget din bestilling, sender vi den direkte videre til vores danske producent, som med mere end 20 års erfaring sikrer et fantastisk resultat. Fra du har indsendt din bestilling, til du har dine skræddersyede gardiner, tæpper eller hynder i hånden, går der højest 20 hverdage.

Du måler op

Du bestiller

Vi producerer

Du monterer


I Tvivl?

Vi har altid gratis stofprøver!

I TVIVL OM FARVEN OG MATERIALET?

Vi har altid gratis stofprøver!

Stofprøverne giver mulighed for at få en fornemmelse af, hvordan de forskellige stoftyper passer ind i dit eget hjem. Hvis du er i tvivl mellem flere forskellige farver, har du altså muligheden for at se, hvordan de opfører sig i virkeligheden. Du kan bestille op til 5 stofprøver og 2 tæppeprøver i alt, så der er rig mulighed for at prøve forskellige farver og stoffer af.

Gardiner på specialmål, gratis stofprøver, skræddersyede gardiner


Gardiner på specialmål, gratis stofprøver, skræddersyede gardiner, hynder og tæpper

Mærk kvaliteten.
Føl glæden.

Vi er stolte over vores fantastiske kollektioner. Kollektionerne er udvalgt, så de har den bedste kvalitet. Kvaliteten skal være til at føle på, og for os er det vigtigste, at vores gardiner, hynder og tæpper skaber glæde hos vores kunder. Det er nemlig alle jer, der driver vores værk, og vi elsker det. Dyk ned i nogle af vores inspirationscases herunder og oplev tekstilernes magi.

Gardiner på specialmål, gratis stofprøver, skræddersyede gardiner, hynder og tæpper

HOLDET BAG CURTAIN

Om os.

Curtain ejes af Signe-Marie og Frederik, som til dagligt bor i Aarhus. Vi har længe haft en drøm om at starte en virksomhed sammen, og det naturlige valg faldt på skræddersyede tekstiler. Signe-Marie har arbejdet i møbel- og interiørbranchen i fire år, mens Frederik er tredje generation i gardinbranchen. Vi går ind for at gøre det så nemt og hurtigt som muligt, men den danskproducerede kvalitet er vores kendetegn.

Tag fat i os med det samme, hvis du har brug for hjælp - så sidder vi klar for at hjælpe.
Telefon: +45 20 42 06 88
Mail: info@curtain.dk

Gardiner på specialmål, gratis stofprøver, skræddersyede gardiner, hynder og tæpper

Thor, Aarhus. November 2020

De leverede en fantastisk læderhynde til døren. Jeg er meget glad for den, så jeg kan kun anbefale Curtain.

Susanne, Aarhus. November 2020

Vores varmeste anbefalinger går til Signe-Marie og Frederik, som er det stærke team bag Curtain.dk. Vi fik rigtig god sparring og et imponerende arsenal af stofprøver, da vi valgte gardiner til stuen... og slutresultatet er bare blevet så godt!

Amalie, København. Oktober 2020

Lækker kvalitet, flotte gardiner og klasse service!

Melitza, Skødstrup. November 2020

Jeg fik en super håndtering fra Curtain.dk i forbindelse med mit køb af læderhynde på mål. Jeg fik vejledning i antal knapper og fik personlig levering til døren, 10 dage efter køb. Hynden passer helt perfekt og er i det skønneste læder. Jeg er fuldt ud tilfreds med jeres arbejde og kan varmt anbefale jer!

Følg med på Instagram